Onze aanpak

In onze aanpak speelt de samenwerking met onze opdrachtgever een belangrijke rol. We helpen met onze expertise de doelstellingen van de opdrachtgever te realiseren.

Voorbereiding acteurs

Voor een goede voorbereiding op een nieuw traject komen wij als acteurs graag een keer met de opdrachtgever en de trainer(s) bij elkaar. Tijdens deze sessie kunnen we horen wat er speelt en praktijkvoorbeelden verzamelen ter inspiratie van ons spel. Ook kunnen we informatie vergaren over branche-specifieke zaken. Die kennis helpt om geloofwaardig te kunnen acteren.

Samenwerking met de trainers

Een goede afstemming met de trainer over de werkwijze en de verwachting ten aanzien van de acteur is belangrijk. Door de samenwerking voorafgaande de training helder te maken, kunnen we voor de deelnemers een veilige oefensituatie creëren.

Scènes schrijven

Als de voorkeur uitgaat naar het werken met van tevoren vastgelegde casuïstiek, helpen wij graag mee met het schrijven van de scènes. Op die manier kunnen we de realiteit van de werkvloer omzetten in speelbare scènes.

 


“Acteurswerken ervaar ik als inspirerend, meedenkend en flexibel. Om datgene neer te zetten wat voor de klant en de deelnemers het belangrijkste is. De acteurs zijn professioneel en goed onderlegd in de modellen waar wij als trainingsbureau mee werken, zodat zij vanuit de modellen feedback kunnen geven en de oefeningen goed kunnen neerzetten.”

Richard Hulshof, directeur Hulshof TCP

© Acteurswerken 2017 | Tel: 06 - 423 455 44 | E-mail: info@acteurswerken.nl